PARADISE HOTEL 2013-2014
Publicerat den

Det är vääääldigt många som har pratat om finalen i Paradise Hotel och jag tänkte att jag skulle skriva vad jag tyckte om det.
 
Det är såhär va;
Jeppe och Aina är två personer, de är med i finalen tillsammans med två andra par, Samir & Anja, Tobias & Mia. De deltagarna som varit med i Paradise Hotel förut, fick kommat tillbaka och rösta ut två par, det sista paret som blev kvar fick spela i finalen. Det blev naturligtvis Jeppe & Aina som fick stå i final.
De spelar om 250 000 kronor var (500 000 kronor då alltså). 
De båda får stå emot varandra och hålla i varsin glaskula. Samtidigt vägs 50 000 kronor upp på ett fat var 20onde sekund (typ). Släpper någon utav dom glaskulan så sviker de sin partner och går iväg med summan de släppte glaskulan på, men väljer de båda att hålla kvar glaskulan går de båda iväg med 250 000 kronor var. (och om någon släpper glaskulan får de övriga deltagarna dela på de resterande pengarna).
 
fin förklaring.
 
Jeppe och Aina stod som sagt i final, de fick varsin glaskula, och när summan stod på 200 000 kronor så släppte Jeppe glaskulan. Eller "kastade" den i golvet. 
 
Asså
På ett sätt får Aina skylla sig själv, Jeppe hade skickat ut Paow och där hade han visat att man inte kunde lita på honom, men ändå så litade Aina på honom och spelade med honom. 
Men det var ändå jävligt taskigt av Jeppe att kasta glaskulan i golvet eftersom att han hade lovat Aina att de båda skulle åka hem med 250 000 kronor var. Aina behövde dessutom pengarna och det visste Jeppe om, och på det sättet han kastade glaskulan, asså, dö, typ. 
Men Jeppe ville nog vara ensam vinnare i Paradise Hotel. För han hade ju tjänat mer på att hålla i glaskulan och gå iväg med 250 000 istället för bara 200 000. 
 
Jeppe är konstig och äcklig, ett svin.
ni kan spola fram till typ 35 och se där ifrån om ni vill.
eller så ser ni på hela, woop.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?