I WONDER IF HE KNOWS THAT I TOUCHED YOUR SKIN
Publicerat den

Nu ska jag skriva av mig
för det finns många saker i världen som inte är okej,
och det här är en av dom.
Läkare som skiter i sina patienter eller som inte lyssnar på dom. 
Jag har säkert skrivit om det här förut, men nu har det typ hänt igen. (fast inte mig själv, då.) 
Hur kan en läkare inte se att dens patient lider, och hur kan den läkaren inte vara mänsklig och hjälpa den andra människan? Om patienten säger att den inte mår bra eller om personen visar tydligt att den mår skit, så försöker man väl ändå hjälpa människan? Läkare som fullständigt skiter i sina patienter ska INTE vara läkare. De förtjänar inte att vara läkare och jag fattar inte att man kan vara så sjukt omänsklig och inte hjälpa till. Visst, som läkare ska man inte visa några känslor inför patienterna, men man behöver fan inte vara omänsklig. 
 
Jag hatar dessa människor GROVT. Ni förtjänar inte att vara läkare om ni inte vill arbeta med människor och samtidigt bry er om dom. sur
 
 
börjar dessutom bli juligt här hemma. woop



IF THEY COULD SEE ME NOW
Publicerat den

Hallåsan Sjögurkor!
Har inte gjort så mycket denna veckan, har börjat praktiken på förskolan i Rannebergen!
Det var väl sådär, har rätt chill tider och jag gör typ inget på dagarna. Hjälper bara ett antal barn med saker de inte förstår och förklarar varför jag inte är muslim eller kristen eller varför jag inte tror på gud osv. Vad ska man säga egentligen? Varför jag inte tror på gud, för att jag inte tror på någon högre makt helt enkelt. Men det förstår ju inte dom, och då vet jag inte hur jag ska förklara och det är ganska jobbigt.

IALLAFALL
Jag har även varit sjuk mer än halva veckan, så jag var bara på praktiken i två dagar (måndags och tisdags), och de kommer antagligen tycka att jag är helt åt shotahejti för att jag blev sjuk och de kommer tro att jag var " sjuk " bara för att jag inte ville gå dit, men så är det ju inte alls och det är helt kaos så jag är lite nervös inför måndagen igen. Men jag är iallafall fortfarande sjuk, ont i halsen och lite ont i hela kroppen, snuvig med, ibland. Men hade sjukt hög feber igår, så jag mår ju bättre.

IMORGON
Så är det 1DDay, och då ska jag försöka fjäska till mig internethastighet av mamma, (vi kan köpa till mera om vi vill, inte så dyrt, men mamma gillar inte att lägga till massa saker på räkningen), så ah. DESSUTOM så har min syrra fått jobb, och det är sjukt bra, så jag är ganska glad över det med. =D

WELL. Nu ska jag .. duscha tror jag, och sedan så ska jag..... jag vet inte.

 

 

 



MIDNIGHT MEMORIES | 1DDay
Publicerat den

(Just competing for a competition, woop) 
 



I'D TELL HER TO SPEAK UP
Publicerat den

Hej sjögurkor, sjukt längesedan jag bloggade.
Sitter och väntar på att MTV EMA ska börja! Jag streamar ifrån nätet eftersom att jag inte har MTV. '' suck ,,
ANYWAY
Imorgon är det skola och det är sista veckan innan prao. 
Jag ska praktisera på en skola i Angered, Årskurs 1-2
Kommer antagligen att bli hemskt , but oh well.